default-logo

Reviews

Wat klanten over mij zeggen:

Een vriendelijke, doeltreffende methode. Het heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven en sterker gemaakt, waardoor ik beter in mijn vel zit.  
Sabrina, 25 jaar
Hallo, mijn naam is Jennifer en ik heb al jaren contact met Tanja. Door o.a. de educatieve kinese heeft ze mij laten inzien hoe het werkt in mijn hoofd. Wat er niet in thuis hoort en hoe je deze, soms pijnlijke gedachten, kan beheersen. Ik heb er geleerd dat zij je handvatten geeft en dat je daar zelf mee aan de slag mag. Hierdoor krijg je inzicht in hoe het werkt. Voor mij was het een reddingslijn die ik gepakt heb. Op haar vakgebied is ze een kanjer. Bedankt Tanja, voor je helpende hand.  
Jennifer, 59 jaar
Tanja biedt veerkracht – dat heb ik ervaren bij zowel wat langere trajecten maar ook bij kortere momenten tussendoor waarbij ze ‘even’ kijkt hoe ik ervoor sta en weer even wat lijn in mijn lichaam en geest aanbrengt. Ze heeft mij geweldig geholpen in een periode dat autorijden moeilijk was, angstig. Daar ben ik nu overheen. Ze heeft hierbij gewerkt met de EMDR techniek. Bijzonder hoe dat werkt! Ook bij het organiseren van mijn werk en het daarbij overhouden van tijd voor mijn gezin heeft ze mij mooie handvatten gegeven. Dit alles door zaken die minder goed gingen uit het verleden een plek te geven, te kijken naar het nu met vertrouwen in de toekomst. En ook als weer even een bepaald onderbuik gevoel heb, dingen even net niet gaan: dan kan ik altijd terecht voor een tussenstop, waarna ik weer veerkrachtiger verder kan.  
Een 40+ er uit Middelburg
Na verschillende depressies en verschillende psychologen in de reguliere hulpverlening die me alleen tijdelijk van mijn probleem af konden helpen, wilde ik me bijna neerleggen bij het feit dat mijn hele leven er uit zou zien met om de zoveel tijd een depressie. Via via kwam ik bij Tanja. Deze manier van hulpverlening kende ik niet en ik moet eerlijk zeggen dat ik daar aan moest wennen en er zelfs mijn twijfels over had. Maar ik moest wat en aangezien de reguliere hulpverlening geen optie meer voor mij was, heb ik besloten een paar gesprekken aan te gaan. Lang verhaal kort; sindsdien heb ik geen depressie meer gehad en ook niet meer op de rand daarvan gestaan. Maar ook buiten de depressies om ben ik veranderd en vooral gegroeid. Tanja wist me op een juiste manier een spiegel voor te houden die ik inmiddels ook zelf weet te gebruiken. Ze heeft niet één werkwijze voor iedereen, maar kijkt per persoon wat er nodig is. Naast de geïnteresseerde, lieve en warme persoon die zij zelf is, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is. Ik heb haar zelf op dit moment niet meer nodig, maar ik blijf haar aanraden aan iedereen in mijn omgeving die hulp nodig heeft.  
Linda, 36 jaar
Ongeveer 15 jaar geleden kwam ik voor de eerste keer bij Tanja. Ik voelde mezelf gelijk op mijn gemak bij haar. Met behulp van Tanja heb ik o.a. succesvol een trauma verwerkt. Als ik bij Tanja ben geweest voel ik me krachtig en vol zelfvertrouwen. Ik raad Tanja aan iedereen aan. Haar manier van werken is prettig, persoonlijk en altijd effectief. Tanja is gewoon geweldig in haar werk.  
Cindy, 42 jaar
Luister naar wat de Veerkracht zegt en doe er wat mee.  
Kylian, 11 jaar